• Welcome to Ms. Smith's Distance Learning Classroom 

    Contact Information

    Email: Adrienne_Smith@chino.k12.ca.us

    I am committed to responding to all student and parent emails within 24 hours on weekdays.

      

    Virtual Office Hours

    Tuesdays: 1:45 pm- 2:45 pm

    Wednesdays: 1:00-2:00

    Thursdays: 1:45-2:45

     

    SCHEDULE

    Ms. Smith’s DL Schedule 2020 

     

     (Monday, Tuesday, Thursday, Friday) 

    8:15-8:45 

    Calendar 

    30min. 

    8:45-9:05 

    P.E. 

    20 min. 

    9:05-10:05 

    ELA 

    60 min. 

    10:05-10:20 

    Break/Snack/Recess 

    ------ 

    10:20-11:20 

    Math 

    60 min. 

    11:20-11:30 

    Break 

    ------ 

    11:30-12:00 

    Computers 

    30 min. 

    12:00-12:40  

    Lunch/recess 

    ------ 

    12:40-12:55 

    Science/Social Studies 

    15min. 

    1:00-1:15 

    Grammar/Reading Comp. 

    15min. 

     

    TOTAL ACADEMIC MINUTES 

    230 min. 

     

     

    Wednesday 

    8:15-8:45 

    Calendar 

    30min. 

    8:45-9:05 

    P.E. 

    20 min. 

    8:50-9:00  

    Break 

    ------ 

    9:00-9:30 

    Second Step 

    30 min. 

    9:30-11:00 

    Individual IEP Support 

    90min. 

     

    Independent Work (offline) 

    75min. 

     

    TOTAL ACADEMIC MINUTES 

    230 MIN.